Aldrig Vila BCAA

Aldrig Vila BCAA är ett intressant BCAA pulver på marknaden. Det kostar lite mer än de billigaste produkterna i våra test, men inte så mycket att det är någon direkt nackdel.

Aldrig Vila BCAA – Test och recension

Aldrig Vila BCAA Cola Crush
Smaken från AV vi testat är Cola Crush.

Denna produkt finns i flera olika smaker:

  • Cola crush
  • Jordgubb/kiwi
  • Pear slushie
  • Pina colada

Den mest intressanta smaken är helt klart cola crush och det är också just den som vi har testat. Den skiljer sig från de flesta andra vanliga smaker, dels för att den smakar just cola men även för att den är lite kolsyrad. Smaken påminner verkligen starkt om den från läsken Coca Cola. Eftersom den är kolsyrad(!) bör du ta det lite lugnt när du öppnar shakern efter omskakning. Ett måste att testa!

Om du gillar cola-läsk kommer AV BCAA vara som en skänk från ovan. Ett tips för att göra den ännu mer lik läsken är att blanda pulvret med kolsyrat vatten, supergott! En nackdel kan dock vara att det i längden kan bli lite väl mycket av det goda att dricka cola under sina träningspass. Men det är definitivt något man för omväxlings skull kan testa då och då.

Förhållandet av grenade aminosyror är 6:1:1 och den innehåller även extra tillsatta aminosyror i form av: Glycin, Alanin och Lysin. Det kan tyckas lite väl mycket eftersom ett BCAA tillskott förväntas innehålla endast just de tre grenade aminosyrorna.

Sammanfattningsvis är detta ett intressant BCAA från Aldrig Vila, speciellt med den innovativa smaken cola crush. Nackdelar är att det är lite dyrare än andra produkter samt att det innehåller lite väl mycket aminosyror utöver de grenade.

Klicka här för att köpa på Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten eller MMSports!