Core BCAA Powder

Core BCAA Powder var det bästa BCAA kosttillskott 2023 enligt oss och det är minst lika bra även 2024! Det är ett pulver från Svenskt kosttillskotts egna Core serie. Vi har endast bra erfarenheter från denna serie vilken innehåller alla viktiga kosttillskott i hög kvalitet och till att attraktivt pris. Du kan endast handla Svenskt Kosttillskotts produkter över internet vilket gör att de slipper kostnader för fysiska butiker och därför kan hålla ett lägre pris.

Core BCAA Powder – Test och recension

Core BCAA Powder
Burken på bilden är 100g, men det är mer prisvärt att köpa den i 400g.

Core BCAA finns i många olika smaker, vi har inte hunnit testa alla men våra två favoritsmaker är Watermelon och Juicy Orange. Ration mellan L-leucin, L-isoleucin och L-valin är 8:1:1 vilket innebär att det är mycket L-leucin jämfört med många liknande tillskott. Hur stor skillnad detta gör är svårt att säga, men eftersom L-leucin har visat sig ha en så stor effekt på proteinsyntesen (muskeluppbyggnad) är det knappast något dåligt! (Mer fakta om detta på huvudsidan).

När man testar ett sånt här kosttillskott skulle man ljuga om man säger: ”tack vare 8:1:1 ration la jag på mig 500g extra muskelmassa jämfört med ett pulver med 2:1:1 ratio”. Det kan ju vara lite svårt att avgöra vad som är bra eller inte då, men det vi främst går på är smak, pris, kvalité och övriga omdömen. Vilket BCAA tillskott du än tar kommer du få i stort sett samma effekt, men vissa är ändå godare och snäppet bättre på olika sätt. Ett säkert kort brukar vara att välja svenskproducerat BCAA.

De största fördelarna med Core BCAA Powder är smak, pris och kvalité. Vi har högt förtroende för Svenskt Kosttillskotts egna produkter, risken att man skulle få i sig något farligt eller olagligt känns minimal!

Klicka här för att köpa på Svenskt Kosttillskott!