BCAA Hardcore

Längst ner på vår lista hittar vi BCAA Hardcore från Chained Nutrition. Största anledningen till att denna produkt kommer längst ner är att den är dyraste av alla vi testat. Den kostar 754 kronor per kilo jämfört med runt 500-600 för övriga produkter. Det höga priset beror troligtvis på att den endast finns i liten burk, 264 gram. Hade den funnits i större burk hade den säkert kunnat vara billigare.

BCAA Hardcore – Test och recension!

BCAA Hardcore med öppet lock
En av de burkar vi testat.

Vi har testat smakerna vattenmelon och ananas. Vattenmelon är den allra godaste enligt oss och faktiskt även bland de godaste BCAA på marknaden. Ration mellan L-leucin, L-isoleucin och L-valin är 2:1:1, precis som Xtend BCAA. Det är även tillsatt extra L-glutamin.

BCAA Hardcore är en klassiker inom kategorin och generellt mycket uppskattad. Som vi skrev ovan är den största nackdelen det höga priset, annars hade den mycket väl kunna bli en vinnare. Det höga priset beror troligtvis som sagt på att den endast finns i liten burk, vilket är tråkigt eftersom det borde vara enkelt löst. I Sverige säljs den endast på Gymgrossisten, håll utkik efter rabatt och erbjudande på den där (det är det ibland). Då kan det vara ett riktigt bra och prisvärt köp!

Klicka här för att köpa på Gymgrossisten!

Annan variant med 12:1:1 ratio

BCAA Hardcore finns även i en version där ration mellan L-leucin, L-isoleucin och L-valin är 12:1:1. Riktigt mycket L-leucin med andra ord, vi har aldrig sett någon produkt med mer. Vi har inte testat denna variant men den kan mycket väl vara intressant!

Klicka här för att läsa mer och köpa på Gymgrossisten!